Viata de zi cu zi
Locul in care noi femeile ne destainuim

 

Fotograf de succes
     media: 5.00 din 1 vot

Tututor ne place sa fotografiem. Fie ca mergem in club, fie ca facem o iesire in aer liber, aparatul de fotografiat (sau un telefon cu camera foto) nu lipseste de langa noi pentru a imortaliza clipele petrecute in aceste locatii alaturi de cei dragi.
Pentru a ajunge insa sa fii un fotograf de succes, pe langa placerea, si eventual talentul de a surprinde imagini foarte bune, este nevoie si de un aparat foto profesional foarte bun cu un obiectiv pe masura.
Cele mai importante doua marci care fabrica aparate foto profesionale sunt Canon si Nikon.
Pentru un astfel de aparat aveti nevoie de cel putin 2000 de lei la care se adauga alte sute, sau chiar mii de lei, pentru cumpararea unui obiectiv mai perfomant (fata de cel standard care vine cu body-ul), trepied, filtre, etc.
Avand cele prezentate mai sus puteti incepe sa faceti si bani. Cea mai cunoscuta sursa de venit pentru fotografi este cu siguranta fotografierea nuntilor. Sustin asta pentru ca un cuvant foarte cautat pe google este fotograf nunta .
Bani se pot face insa si din alte lucruri. Daca iti plac drumetiile si excursiile, poti surprinde fotografii cu anumite atractii turistice pe care le poti vinde mai departe site-urilor de profil sau le poti urca pe site-uri care vand fotografii.
Poti participa la diferite evenimente ca fotograf si poti surprinde poze cu diferite peroane importante care pot fi vandute celor din media.
Cu alte cuvinte, pentru a ajunge un fotograf de succes care sa isi permita sa traiasca din asta, e nevoie de aparatura foto performanta, profesionalism, talent si nu in ultimul rand, reclama. 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0


TinaR - VIP


Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare