Viata de zi cu zi
Locul in care noi femeile ne destainuim

 

Magazinul Dragostei
     media: 0.00 din 0 voturi

Acum ca tot suntem pe un site dedicat dragostei precis va puneti intrebarea : De unde cumpar online ceva pentru persoana iubita, careia asi dori sa-i arat dragostea? Un raspuns placut ar fi , de oriunde, insa se pareca nu peste tot gasesti lucruri de calitate si mai ales un site de unde sa cumpri cu incredere!


Cum deputina vreme s-a dat publicitatii o statistica cu raspunsul la intrebarea dumneavoastra, suntem de parere ca ar fi util saincercati colectia Catalin Botezatu de pe infoMedia! Dar daca nu doresti ceva din aceasta colectie? Ramane aceiasi intrebare : de unde cumpar online! Mai ales ca asi dori ceva cu care sa imi arat dragoastea!


Teoretic nu putem raspunde choar acum la toate intrebarile, te lasam pe tine sa alegi daca am dat indicii bune , sau amgresit in alegerea facuta initial! Ramane de vazut daca ce ofera InfoMedia prin intermediul magazinului sau virtual, sau e-Cafenea este ceea ce ai cautat tu!

Noi am incercat doar sa iti dam cateva sugestii, fara a avea pretentia ca am gasit raspunsul la intrebarea care ne chinuie pe toti : de unde cumpar online . Ce putem noi sate sfatuim? Sa te informezi si sa ne spui si noua daca am avut dreptate! Inrest, sa vedem ce poate oferi dragostea si fara bani!


Horoscopul Dragostei
     media: 5.00 din 1 vot

Berbec: trei iubiri

Berbecul iubeşte de trei ori în viaţa: prima dată o face din curiozitate, a două oară din interes, iar a treia oară pentru eternitate. Pentru persoanele din Berbec dragostea este o experienţă unică, pe care o trăiesc la intensitate maximă şi de fiecare dată diferit. Nativii din această zodie sunt firi ciudate, care reuşesc de fiecare dată să surprindă şi să şocheze cu personalitatea lor.

Taur: o singură iubire

Persoanele născute în zodia Taur sunt firi romantice, pasionale, foarte loiale şi dedicate partenerului. Acestea se ataşează destul de repede de o persoană, însă se îndrăgostesc cu greu. Le este teamă să nu fie rănite şi de aceea drumul este lung până când ajung să se dedice partenerului. Ele iubesc o singură dată, însă o fac din tot sufletul şi cu toată inima.

Gemeni: trei iubiri

Gemenii sunt persoane dificile, romantice, însă foarte instabile când vine vorba despre relaţii. Pentru ele tentaţiile sunt foarte mari şi cu greu reuşesc să stea locului. Iubesc cu patimă, se lasă purtate de val şi se îndrăgostesc destul de repede, însă când vine vorba despre iubirea adevărată, putem spune că o întâlnesc doar de câteva ori în viaţă.

Rac: două iubiri

Racul este o fire romantică, sensibilă şi foarte pasională. Pentru persoanele născute în această zodie dragostea joacă un rol foarte important în viaţa lor deoarece simt că sunt dependenţi de iubire: adoră să fie în relaţii, să răsfeţe şi să fie răsfăţate, să aibă un partener alături care să le susţină şi să le înţeleagă. Pentru Raci, relaţia nu înseamnă doar iubire, ci şi prietenie, încredere şi responsabilitate.

Leu: nenumărate iubiri

Persoanele din zodia Leu sunt firi dificile când vine vorba despre dragoste. Le place flirtul, distracţia, aventurile şi iubirile de scurtă durată. Pentru cei din Leu, dragostea este tot timpul trecătoare: se îndrăgostesc, însă fie se plictisesc, fie tentaţiile sunt prea mari şi descoperă ceva mai bun în altă parte. Ultima iubire pe care o vor găsi va fi o iubire atât de mare încât îi va schimba complet.

Fecioară: două iubiri

Persoanele din Fecioară sunt foarte sceptice când vine vorba de iubire: le este teamă să îşi deschidă inima şi nu lasă prea mulţi parteneri să se aşeze confortabil în relaţia lor. Îşi ascund destul de bine emoţiile şi refuză să iubească deoarece nu vor să fie rănite. De aceea în relaţii sunt firi destul de reci pretenţioase, calculând fiecare pas pe care îl fac.

Sursa : Realitatea.net si Kudika.ro. 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0


TinaR - VIP


Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare