Viata de zi cu zi
Locul in care noi femeile ne destainuim

 

Traiesc Sanatos
     media: 5.00 din 2 voturi

Preluam cu multa dragoste articolul celor de la medicina online , un blog cu care am colaborat si vom colabora mereu in vederea ajutorului acordat celor ce ne citesc!

Asa cum spune si titlul, multa lume ar vrea sa poata spune "traiesc sanatos" , insa din ce in ce mai multa lume traieste total nesanatos. Pornind de la dieta si pana la modul de a petrece ziua.
Mancarea este din ce in ce mai ne-ecologica, desi taranul roman se chinuie sa supravietuiasca. Am vazut in alte parti cum omul de la oras, merge odata pe saptamana la fermier si ia produse ecologice din poarta. Si nu ma refer la cele ce stau pe marginea drumului, prafuite si pline de emanatiile masinilor, ci la cei ce stau pe sosele necirculate, la cei care incearca sa isi faca reclama pe net, cu ajutorul nepotilor , etc. Insa noi preferam sa mergem lamarket, sa luam fructe si legume culese de versi si "coapte" de trecerea timpului. sau aduse din Olanda si Turcia.

Cat priveste modul nesanatos in care petrecem ziua ce sa mai zic? Cu o cafea si o tigara in gura, mereu in fuga si stres, plecam la munca, stam in aglomeratoa din transport si piete .... acasa ne varsam focul pe cei din jur , si nemiram ca avem migrene si o stare continua d enemultumire! Cum altfel , daca nu incercam sa traim sanatos!

Daca ai sa te gandesti macar 10 minute la cele scrise de colegii de la medicina online , iti vei da seama cat de mult pierzi si cat de usor poti castiga traind sanatos!

Poate va intrebati care e legatura intre dragoste - viata de zi cu zi si traitul sanatos! Daca nu ati descifrat, atunci cu siguranta vom raspunde celor ce vor intreba! 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0


TinaR - VIP


Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare