Viata de zi cu zi
Locul in care noi femeile ne destainuim

 

Te iubesc, spus pentru prima data
     media: 5.00 din 5 voturi

Sa spui Te iubesc pentru prima oara este o experienta dramatica, plina de emotie. Inainte de a face pasul decisiv, care poate schimba cursul relatiei, fii sigura ca mai intai simti ce vrei sa spui.
Priveste lucrurile in perspectiva. Cuvintele "Te iubesc" pot fi ca o melodie soptita la ureche, ca atingerea unui fulg, mai ales cand speram in tacere sa le auzim. Inainte de a le spune chiar tu trebuie sa fii sigura ca au o baza reala. Rosteste-le doar cand le simti cu adevarat, fata de partenerul tau.
Intelege semnele.
Iti vei da seama cand iti iubesti partenerul, fara indoiala. Da fuga la farmacie cand iti este rau, te sustine in tot ceea ce faci, te-a prezentat familiei si ai incredere in el, inseamna ca ai langa tine un om care merita sa aude cuvintele magice.
Ia-ti inima-n dinti si spune-o prima. E nevoie de curaj, deoarece poti da inapoi. Fie pregatesti un scenariu romantic si ii spui primul "Te iubesc" intr-un cadru special creat pentru ocazie, fie te bazezi pe instinct si rostesti cuvintele pur si simplu. Primul pas e intotdeauna mai greu de facut, dar apoi va deveni o placere. Evita sa spui te iubesc in situatiile pline de pasiune, cum ar fi certurile sau momentele intime, intensitatea cuvintelor nu va fi aceeasi.
Pregateste-te pentru raspuns. Cel din fata ta iti poate raspunde cu "Ce dragut! Iti multumesc, ma simt flatat". Nu e nimic mai dezamagitor sa auzi un asemenea raspuns, dar e bine sa fii pregatita si pentru a auzi ce nu iti convine. Si el poate fi surprins de ce aude si poate nu e pregatit sa dea un raspuns pe masura. Mult asteptatul "Si eu te iubesc!" nu e o garantie.
O data ce ai rostit cuvintele si ai primit un raspuns pe masura, relatia voastra va inainta la un alt nivel.Comentarii

Da,intr-adevar este o declaratie pe care vrem sa o rostim si sa o auzim cat mai des posibil,ata in momentele de fericire cat si in momentele de esec,suparare sau in zilele mai tensionate.Important este sa fie un 'te iubesc' sincer,rostit cu toata convingerea dar si la momentul oportun.Ce sa mai spun?Va doresc sa iubiti si sa fiti iubiti si sa aveti parte de cat mai dese declaratii de genul 'te iubesc'!!!
de Teuta in data de 2009-11-11 15:30


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0


TinaR - VIP


Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare