Viata de zi cu zi
Locul in care noi femeile ne destainuim

 

Stresul şi aura energetică
     media: 5.00 din 2 voturi

Dna Ana Beatrice Niculiţă este psiholog, la Cabinetul Somavita, din Bucureşti. În încercările sale de a găsi noi explicaţii stărilor de stres, a ajuns la concluzia că acestea sînt strîns legate de aura energetică a fiecărui individ în parte: "Aura umană poate fi definită ca un sistem reprezentînd unitatea cooperantă a corpurilor energetice subtile şi a centrilor energetici principali şi secundari ai organismului. Homeostazia poate fi definită ca proprietate a organismului de a menţine în limite foarte strînse diferite constante fizico-chimice şi funcţionale ale mediului intern, neinfluenţate de variaţiile mediului înconjurător. Conservarea acestui echilibru într-un organism uman depinde nu atît de energia subtilă a organismului, cît de repartizarea armonioasă a energiei în straturile aurei şi în centrii energetici. Homeostazia este fenomenul de bază al existenţei, adaptării şi evoluţiei vieţii pe Pămînt".
În mod normal, straturile aurei se caracterizează printr-o uniformitate şi o culoare specifică. Orice abatere de la aceste caracteristici pune în evidenţă afecţiuni. Dna Niculiţă spune că, în zona afectată, particulele energetice au o mişcare haotică şi determină anomalii ale formei şi culorilor specifice aurei, rupînd starea de homeostazie: "Aceste anomalii se manifestă prin surplus, deficit, blocaj sau pierdere energetică. Blocajul este vizualizat în aură ca fiind o porţiune, o zonă în care particulele energetice nu au viteza specifică acelei zone. În blocaje, energia curge foarte lent, cu viteze aproape nule şi, de aceea, culorile specifice blocajelor au, de obicei, culoarea gri. La persoanele stresate, acest blocaj energetic poate fi vizualizat în aură, deasupra capului, în zona inconştientului. Atitudinile, emoţiile, întîmplările neplăcute din viaţă, generate în cea mai mare parte de teamă, favorizează scăderea vitezei particulelor energetice din această zonă, determinînd blocaje care împiedică circulaţia energiei spre inconştient şi creier, dînd persoanei stări de nelinişte, insomnii, anxietate şi toate celelalte simptome existente la stres".
Rezolvarea acestor probleme se poate obţine, de cele mai multe ori, cu ajutorul unui bioenergoterapeut, care să elimine blocajele din aură. Cert este că, rezultatele obţinute pe baza vizualizării aurei pot pune în evidenţă, cu mare claritate, tendinţele patologice, prin această metodă reuşindu-se, în mod operativ, depistarea cauzei care declanşează boala. Metoda vizualizării aurei poate completa în mod armonios metodele psihologice clasice, ale testelor psihologice şi poate fi folosită cu succes în ajutorarea omului suferind.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
vizite unice
Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0


TinaR - VIP


Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare